Kippenvel

Een kippenvel momentje deze morgen. Een groot artikel in dagblad Trouw over onze eigen GreenGenie Biodiesel installatie! Misschien een doorbraak, want het blijft pionierswerk. We zullen zien, in ieder geval zie ik via Analytics al dat de site vandaag goed bezocht wordt.

Na het wakker worden, snel naar de Readshop in Buitenpost om daar het (enige) exemplaar van Trouw te bemachtigen. Voordat ik de krant heb betaald, heb ik hem natuurlijk al open en blader tot aan het stuk. En ja hoor, op pagina 12 en 13 een mooi groot stuk inclusief een foto van de GreenGenie! Super, wat leuk en wat spannend. 

Dat nu de bestellingen mogen binnenstromen! 馃檪

@roeskatsje merkt via twitter (terecht overigens) op dat het kippenvel moet zijn ipv kippevel. Maar ik ben toch van v贸贸r het groene boekje? Wel aangepast hoor.

Tags: , , , ,

Leave a Reply