Dat was lang geleden

Zaterdagochtend, 29 mei 2010, 9:45:09, de vraag via MSN: "Wat doe je vandaag? "

Nee ik deed niks speciaals. Vrienden Peter, Robke en Thea gingen een stukje toeren. Hen kennende zou het een leuke tocht worden met snelle routes. De zon scheen, er stond amper wind. Met die ene vraag was de gehele dag ineens ingepland. "Ok, ik zal douchen, ik haal 11 uur wel denk ik..."

Een paar minuten later zit ik in mijn favo auto; de MR2. Jaren zelf ééntje gehad, maar gelukkig kan ik nu altijd een turbo van een vriend lenen. In Meeden ontmoeten we elkaar. Drie verschillende auto's van drie verschillende liefhebbers. Een mooi gezicht.

De route ging binnendoor met een tussenstop in Appingedam. Wat een leuk stadje. Volgens de geleerden aan tafel een echte stad inclusief de rechten hiervoor. De plaatselijke smulkar heeft het rondom etenstijd heel rustig. Zegge en schrijve geen klant. De sudoku wordt daarom snel en correct door de bakster ingevuld. De route gaat verder binnendoor via Wirdum en Ulrum naar Lauwersoog. Vandaar weer binnendoor naar Grandcafé Nijenstein in Buitenpost.

Het dak eraf en even genieten, zonder stress, zonder gedachten, gewoon gaan en lekker toeren. Ik heb ineens weer door waarom ik ooit verliefd werd op deze auto.

Line-up @ Pierenend, Lauwersoog

De route is terug te vinden op trackr.nl.

One Response to “Dat was lang geleden”

  1. Tweets die vermelden Dat was lang geleden | Melle Kloosterman -- Topsy.com Says:

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door RomkevdWal en Melle Kloosterman, Melle Kloosterman. Melle Kloosterman heeft gezegd: Nieuw op MelleKloosterman.nl: Dat was lang geleden http://cli.gs/5Re5L […]

Leave a Reply