Johnny Cash – Hurt

Geen politiek, geen serieuze blog, geen opinie,

gewoon even genieten…..

One Response to “Johnny Cash – Hurt”

  1. Interalphanske Says:

    In dit filmpje zie je twee mensen, Rick Rubin en Johnny Cash. Zij komen regelmatig langs op mijn weblog. Beiden komen uit een totaal verschillende achtergrond en zijn ook van een andere generatie. Zij staan als mensen en als vaklui, open voor elkaar, waarderen elkaar. Gunnen elkaar het beste in het leven. Daar gaat het om!! Zij maken op vijf American Recordings prachtige songs. Het zijn hedendaagse engelen. Dat zie ik en daar krijg ik echt nooit genoeg van!
    Hun arbeid heeft ook een geweldig positief effect op anderen getuige dit fragment uit een tekstreactie op YT: “Listen, Learn, Observe, Educate, Transend, Express, Involve, Evolve, Discover, Stand with, Stand against, Attend, Represent, Dedicate, Communicate, Mandate, Carry on, Drive on, Fall-on. Lessons written, sung and told by a man thru Fire, Pain, Faith, Walls, Borders, Passion, Attendance of Life. His music carries me.”

Leave a Reply