De Doelleazen op 3FM

Kijk, dit is grappig, dit is leuk. Vrienden van mij zijn bezig om een revival van het Fryske lied te bewerkstelligen. Zij doen dit op hun eigen manier. HIER VOORBEELDEN. Ik kreeg onderstaand bericht in de mail, deze wil ik graag met jullie delen…

Ja het is echt waar, in de nacht van vrijdag 29 januari zijn wij uitgenodigd door Giel Beelen om lekker mee te komen ouwehoeren in de studio van 3FM. We mogen er een zotte bende van maken! En wij zullen eens laten zien dat friezen kunnen feesten als beesten!

Vrijdag 29 januari bij NachteGiel! gaan wij tussen 01.00 en 04.00 uur snachts de 3FM studio op z’n kop zetten! We komen (gedeeltelijk) live op Nederland 3 deze nacht, dus heb je dan niets te doen, check dan je TV (of radio) (We proberen de beelden ook nog achteraf op YouTube te zetten)

Groetnis,

De Doelleazen

Leave a Reply