House SOLD!

Ons huis is inmiddels verkocht! Iedereen bedankt voor het delen.  Daar gaat ie dan, ons huis in de verkoop. Wie had dat gedacht, ik niet in ieder geval. Maar, wij willen onze dromen volgen en daarbij hoort de verkoop van onze woning. Een woning met veel vrijheid, veel ruimte en veel rust. Rust uitgedrukt in foto's ziet er zo uit. Ik dacht dat dat niet slecht is.
 
Ons huis is een woonboerderij met een bedrijfsbestemming. Het staat op 2.460 m2 grond en ligt aan het West (70) in Buitenpost. Eventueel is dit uit te breiden met een stuk weiland met 19.295 m2 grond, direct te koop en 10.755 m2 weiland te huren. Genoeg ruimte om één of meerdere paarden te houden.
 
 
 
In Buitenpost zijn basisscholen en is voortgezet onderwijs op alle niveau's. Er is een winkelstraat met meerdere landelijk opererende supermarkten, 2 bakkers, een slager een groentewinkel en een biologische Binnenmarkt. Er is een directe bus en treinverbinding met Groningen en Leeuwarden. In beide steden zijn universitaire en HBO opleidingen te volgen. Wij zijn op deze locatie onlangs getrouwd en hebben onze dochter hier mogen verwelkomen.
 
Waarom willen wij dit verkopen? Nou, eigenlijk willen wij dit helemaal niet, maar er komt iets op ons pad. Iets dat wij niet willen laten schieten en dan moet je een keus maken. Juist om onze dromen waar te maken, willen we snel verkopen en gaan we niet de hoofdprijs vragen. Dus, wil jij een bod doen, of eens praten over de prijs, mail naar MelleKloosterman@gmail.com of bel naar 06 18512437. Misschien kunnen wij heel snel schakelen.
 
 
 
 
Hoe ziet de woning eruit? Van binnen kan je naar harte lust indelen, want je kan alles zo maken zoals jij het wil hebben. Aan de achterzijde in de woning zie je zo aan de onder kant van de rieten kap en mag je direct aan de slag om er jouw droomhuis van te maken. Alles is zo te maken zoals jij het voor ogen hebt. Je hoeft niet te breken of aan te passen, gewoon direct beginnen. De voorkant in de woning zitten twee kamers en een kleine gedateerde keuken. Er is een wc en douche. Boven zijn twee gedateerde slaapkamers. Mocht je dit aan willen passen dan is ook dat makkelijk te doen.  Kortom de binnenzijde zal zo moeten worden verbouwd aan jouw wensen. Alle ruimte om er jouw speciale stekje van te maken. Het huis wordt warm gehouden middels 2 gaskachels en warm water komt uit een eerlijke geiser. Direct warm water op commando en alleen wanneer jij er om vraagt. Achter/naast de woning staat ook nog een giga hok. Dit is de oude koeienstal. Dit hok leent zich voor diverse hobby's of het houden van paarden. Meer dan genoeg ruimte in ieder geval. Info en meer; mail naar MelleKloosterman@gmail.com of bel naar 06 18512437. Het terras zit aan de zonzijde en het is gedurende de dag heerlijk genieten. In de avond kun je heerlijk je wijntje drinken voor de woning naast de voordeur. Je zit dan verdekt opgesteld achter 2 prachtige bomen die in het voorjaar vol bloemen zitten. Je komt te wonen in een prachtige buurt met de leukste buren die je je maar kunt bedenken inclusief een wel heel gezellige buurtvereniging. We zorgen op deze buurt voor elkaar en er is een WhatsApp groep opgericht voor eventuele hulp richting elkaar.